Tags

“We hopen dat Google en HTC de problemen snel oplossen”, zegt Andy Chou, mede-oprichter van Coverity. Als Google en HTC geen actie ondernemen, dan publiceert Coverity over twee maanden beslist rapport over de beveiligingslekken. Runtastic, bekend van fitness-apps, heeft een nieuw fitnesshorloge gepresenteerd. De Runtastic Moment is geen smartwatch, toch het horloge communiceert wel met je smartphone.

De applicatie is gratis sinds kort in uw Android store en er zijn al flink wat updates geweest, de huidige variatie is 1. »¿33 year old Funeral Director Elmore from North Saanich, usually spends time with pastimes for example horse riding, boom beach nieuws and aerobics. Gets motivation through travel and just spent 7 weeks at Ajanta Caves.8. 6. In de updates zijn een aantal bufixes, toch ook vele nieuwe functies; dat belooft wat voor de toekomst! BlackBerry claimt dat het BBM behandeling op Android en iOS inmiddels de 20 miljoen is gepasseerd. In de eerste dag na release werd de mijlpaal met 10 miljoen gebruikers al bereikt.

Ook heeft de smartphone een supersnelle Snapdragon 801-processor met vier cores en 2GB of 3GB aan werkgeheugen. Evenzo is er 16GB alsof 32GB aan uitbreidbare opslagruimte (uitbreidbaar) aan boord en standaard Android 4. 4. 2 (KitKat) met handige softwarematige toevoegingen als Knock Code en een alles vernieuwde interface. “We bestaan echter nog niet klaar”, laat Chu weten. “We blijven de Android Market verbeteren voor gebruikers en ontwikkelaars. ”

InstaFood werkt op exact dezelfde manier als de twee eerdergenoemde apps. Maak een foto van je eten, kies de gewenste skin en pas de getoonde informatie eventueel nog aan. En dan deel je het uitwerking via social media. Volgens ons kan het later ook niet anders, of ook deze app gaat een groot succes word. LG gaat een 4G-versie betreffende de luxesmartwatch LG Watch Urbane introduceren, die opmerkelijk genoeg niet op Android Wear draait.

In BackStab HD kruip je in de huid van Henry Blake, een officier bij de Britse marine. Zoals de naam doet vermoeden, draait het verhaal in deze app om verraad plus daaruit voortvloeiende wraak. Voordat de speler is u vooral een excuus door in tropische omgevingen de boel op stelten te Boom Beach gratis diamanten zetten. Vanaf eind volgende maand kun je de Level Box mini kopen voordat een adviesprijs van 100 euro. Daarbij kun jou kiezen uit de tinten Blue, Blue Black, Red en Silver.

Alle aankondigingen werden gedaan tijdens de Google Inside Search Event. Kon je daar gratis bij zijn en heb je een uurtje over, dan kun je allemaal aankondigingen die gisteren boven San Francisco zijn gedaan, hieronder bekijken: Dinsdag werd ook al bekend dat de nieuwe Nexus 7 vanaf 29 augustus is te verkrijgen in Italië, waar voor de 32GB-versie 269 euro wordt gevraagd. Een Nederlandse release is nog regelmatig niet bekendgemaakt, maar u kan goed zijn datgene hij hier niet veel later in de winkelrekken komt te liggen. De Galaxy S6 krijgt 4GB betreffende werkgeheugen, waarmee het hoeveelheid RAM gelijk wordt getrokken aan de meeste laptops en pc’s.

Hieronder zijn de eerste screenshots van het besturingssysteem van de Meizu M9 zichtbaar. De schil ziet er op dit moment stijlvol uit plus gezien Meizu’s lange belevenis met gadgets, hebben wij vertrouwen in een prachtig eindproduct. Googles slimme bril zou volgens een gebruiker van GitHub een eigen Google Play-variant krijgen, genaamd Boutique. De GitHub-gebruiker vond verwijzingen naar onder verschillende de naam in beslist update-bestand voor Google Glass.

Advertisements